Hoe werkt het?

Bouwen van je website
Dat doen wij voor je! Uiteraard worden jouw wensen vooraf met je besproken.

CMS Systeem
Ons beheersysteem werkt heel eenvoudig. Wil je zelf je website aanpassen of uitbreiden? Dat kan! Teksten en afbeeldingen wijzig je heel gemakkelijk zelf. Je kunt ook een slideshow maken of video's plaatsen. Daarnaast kun je in een paar stappen je website uitbreiden met bijvoorbeeld een extra pagina of subpagina.

Uitleg van het CMS (beheer)systeem? 
Krijg je van ons... tot in de puntjes! Als je vragen hebt kun je ons altijd bellen. Telefonisch kunnen we je heel goed begeleiden. Wil je een opfris-cursusje? Dat kan ook. Dit alles doen we kosteloos voor je! 

Mobiel vriendelijk
Mijn-Mooie-Website.nl zorgt er ook voor dat jouw website op elke willekeurige tablet of smartphone goed leesbaar is. De website is zo gemaakt dat deze zich aanpast aan de grootte van het scherm, dus (in- en uit-)zoomen is niet meer nodig!

Tekstschrijven?
Zit je met je handen in het haar als je teksten moet schrijven of een tekst wilt bewerken? Natuurlijk kunnen we dit ook voor je verzorgen. Omdat er 1001 mogelijkheden zijn willen we dit eerst met je bespreken. Daarna maken we een passende offerte voor je.

Stockfoto's of fotografie?
Lukt het je niet om het perfecte plaatje te fotograferen? Of wil je gebruik maken van stockfoto's? Geen probleem, dat regelen we voor je. Laat ons even weten wat je wensen zijn, dan ontvang je een passend prijsvoorstel.

E-mail verhuizen en instellen
Wij helpen je met het verhuizen en het instellen van je email. Er wordt een back-up gemaakt en daarna stellen we je e-mail in op je computer. Dat kan op afstand via Teamviewer of tijdens de afspraak voor persoonlijke uitleg van het CMS (beheer)systeem. De éénmalig kosten hiervoor zijn € 34,50.


Hoe nu verder?


Je wilt wil een Mijn-Mooie-Website:

Stap 1
Bel of mail ons. Naar aanleiding van jouw wensen gaan wij een website voor je bouwen. Deze nieuwe website zetten we voor je klaar op een test-domein zodat je kunt zien hoe je website eruit komt te zien en hoe het werkt.

Stap 2
Tijdens een persoonlijke afspraak spreken we je op- en/of aanmerkingen door. Leggen we je tot in de puntjes het CMS (beheer)systeem uit en passen we samen de website aan zodat je voortaan alles zelf kunt. Deze afspraak kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar als je het fijner vindt dat we bij je langskomen dan doen we dat natuurlijk graag!

Stap 3
Je website is helemaal naar wens! We gaan de voorbereidingen treffen om je website live te zetten. Zoals een eventuele verhuizing regelen, je e-mail instellen, enzovoort. En hopla, binnen een aantal werkdagen staat je nieuwe website online!